Basics III Energetics

Basic III Energetics

Een seminar vanuit de biodynamische cranio sacraal benadering, opnieuw in combinatie met sjamanistische ceremonies. Dit creëert een nog diepere toegang tot de helende en regeneratieve krachten van het leven.

Het richt zich op het nog meer ontwikkelen van de perceptuele vaardigheden en de pure staat van aanwezig zijn. Het vermogen om een relationeel veld te vestigen en je te oriënteren op wat we het inherent behandelplan en de primaire ademhaling noemen, wordt daarmee vergroot. Ook om de verschillende ritme’s of getijden steeds beter te leren onderscheiden.

En er worden passende vaardigheden aangereikt, waarmee heling mogelijk wordt, doordat het systeem zich kan heroriënteren op zijn oorspronkelijke gezonde blauwdruk.

Door het werken met totems en synchronisatie met bijvoorbeeld het waterelement of de oceaan in de sjamanistische ceremonies, zal de helende ervaring ondersteund worden.

Deze Basics III is momenteel alleen nog als 3-daagse Intensive te volgen en wordt gegeven door Karine Mouflin. Het zal in het Engels zijn, met de nodige vertaling naar het Nederlands door Josine.

Zie agenda.

 

 

 

Soft touch, deep healing