2-daagse Intro Workshop

2-daagse Intro Workshop Shamanic Cranio Healing

 

Deze intro workshop Shamanic Cranio Healing richt zich op het leren faciliteren van een diepe helende ontspanning voor je cliënt. Je maakt kennis met een unieke combinatie van Cranio Sacraal werk met Shamanic Journeys. In 2 dagen leer je een aantal Cranio Sacraal technieken die je al direct kan toepassen. En met behulp van de Journeys wordt een begin gemaakt om heel makkelijk in een meditatieve staat te raken. Samen maakt dat mogelijk om al meteen een ultieme ‘space-holding’ te ervaren en aan te bieden.

We gaan ons voornamelijk onderdompelen in de ervaring. De ervaring van geven én ontvangen. Door zelf te ondergaan leert je lichaam wat het betekent om op een Cranio-manier aangeraakt te worden. Eigenlijk is het een heel natuurlijke manier van aanraken, van luisteren (met je handen), van alleen maar ZIJN. Iets wat we vaak een beetje vergeten zijn in onze drukke maatschappij van ‘doen’. 

Cranio sacraal werk is juist ‘niet-doen’ en werken met intentie vanuit een staat van Quiet Mind. Vanuit zo’n diepe, meditatieve staat aanraken en er zijn, creëert vanzelf de juiste voorwaarden voor de wijsheid en het helend vermogen van het lichaam om zélf te doen wat nodig is. En je cliënt kan in diepe ontspanning (opnieuw) contact maken met (wat speelt in) het eigen lichaam.

Iedereen kan dit leren en je hebt hier geen voorkennis voor nodig!

Soft touch, deep healing