Shamanic Cranio Basics II

Basic II Techniques & Energetics

Opnieuw een onderdompeling in de wereld van cranio sacraal met een flinke verdieping en uitbreiding van technieken. Daardoor wellicht een nog intensievere 4-daagse dan het eerste seminar.

Naast de technieken zal de nadruk vooral liggen op het leren voelen en herkennen van de (levens)ritme’s en energien in een healing sessie. Basics II is dan ook een mooie ‘brug’ naar de bio- dynamische benadering in het derde seminar.

Net als in Basics I is het voornamelijk praktisch met veel oefenen, -sessies geven en ontvangen-, ondersteund door de nodige theorie. En er is weer veel aandacht voor het verder ontwikkelen van de eigen meditatieve ‘Quiet Mind’ met Shamanic Jouneys.

Samen met Basics I is dit je fundament voor Shamanic Cranio Healing en belangrijk om goed ‘in je vingers’ te krijgen. Na Basics III zal je steeds meer je eigen unieke vorm van healing gaan ontdekken.

Ook Basics II wordt soms als korte retraite gegeven. In 4 dagen en soms ook als 3-daagse Intensive.

Meestal is dat all-in, met maaltijden en accommodatie op de locatie. Zeker aan te raden om te blijven overnachten bij de 3-daagse, vanwege de twee eerste lange dagen met les in de avonden

Zie agenda.

 

 

 

Soft touch, deep healing