Shamanic Cranio Basics II

Basic II Techniques & Energetics

Opnieuw een onderdompeling in de wereld van cranio sacraal met een flinke verdieping en uitbreiding van technieken. Daardoor wellicht een nog intensievere 4-daagse dan het eerste seminar.

Naast de technieken zal de nadruk vooral liggen op het leren voelen en herkennen van de (levens)ritme’s en energien in een healing sessie. Basics II vormt dan ook de ‘brug’ naar de bio- dynamische benadering in het derde seminar.

Net als in Basics I is het voornamelijk praktisch met veel oefenen, -sessies geven en ontvangen-, ondersteund door de nodige theorie. En er is weer veel aandacht voor het verder ontwikkelen van de eigen meditatieve ‘Quiet Mind’ met Shamanic Jouneys.

Samen met Basics I is dit je fundament voor Shamanic Crnio Healing en belangrijk om goed ‘in je vingers’ te krijgen. Na Basics III zal je steeds meer je eigen unieke vorm van healing gaan ontdekken.

Ook Basics II wordt regelmatig als 3-daagse Intensive gegeven. Gezien de twee eerste lange dagen en de inhoud is dit echt een korte retraite en wordt geadviseerd om de gehele duur op de locatie te verblijven. 

Zie agenda.

 

 

 

Soft touch, deep healing

X