Shamanic Cranio Healing

Een Shamanic Cranio Healing integreert Westers Lichaamswerk, Cranio Sacraaltherapie en Shamanic Healing. Het is een zeer zachte en diep werkende fysiek-energetische behandeling, waardoor het voor iedereen geschikt is, zelfs baby’s en kleine kinderen.

Door de hands-on & -off benadering en het gebruik van bijvoorbeeld een sjamanistische drum wordt het lichaam of systeem uitgenodigd in een diepe ontspanning en de zogenaamde Quiet-Mind staat van zijn. In deze staat kan, wat men wel het zelfgenezend vermogen van het lichaam noemt, optimaal zijn werk doen en kunnen diepe release en healing zich voordoen. Een Shamanic Cranio Healing is het ‘creëren van de juiste voorwaarden” daarvoor.

Dat betekent dat er in een sessie niet op zoek wordt gegaan naar dat wat ‘verkeerd’ is of naar een onderliggend trauma. De intentie is altijd naar de essentie of blauwdruk te gaan, daar waar altijd al heelheid was en is. En dat er vertrouwen is in de eigen wijsheid van het systeem of lichaam om precies dat te ‘doen’ wat nodig is om blokkades, die voorkomen dat die heelheid wordt geleefd, te ontladen of te helen. Dat kan soms heel fysiek-energetisch of emotioneel zijn, zonder dat het (nog) nodig is te weten waar dat over gaat. En soms komt er iets omhoog wat schijnbaar nog wel in het bewustzijn dient te komen en ‘werken’ we daar mee.

Ongeacht welke aard jouw klacht of vraag heeft, zal de sessie dus totaal afgestemd zijn op jou in dit moment.

 

Sessies zijn te boeken in de praktijk in Galder, maar ook als ‘huiskamer’sessie in de buurt van Venray.

Ook is er vaak ruimte om een sessie te ontvangen op de locaties waar scholingen, cursussen en workshops worden gegeven. Of ik kom bij jou thuis langs. Omdat ik veel onderweg ben, is het meestal makkelijk in te plannen en blijven de ‘voorrij’kosten vrij laag.

Vraag naar de mogelijkheden…

soft touch, deep healing