SHAMANIC CRANIO HEALING

Een Shamanic Cranio Healing integreert Westers Lichaamswerk, Cranio Sacraaltherapie en Shamanic Healing. Het is een zeer zachte en diep werkende fysiek-energetische behandeling, waardoor het voor iedereen geschikt is, zelfs baby’s en kleine kinderen.

Door de hands-on & -off benadering en het gebruik van bijvoorbeeld een sjamanistische drum wordt het lichaam of systeem uitgenodigd in een diepe ontspanning en de zogenaamde No-Mind staat van zijn. In deze staat kan, wat men wel het zelfgenezend vermogen van het lichaam noemt, optimaal zijn werk doen en kunnen diepe release en healing zich voordoen. Een Shamanic Cranio Healing is het ‘creëren van de juiste voorwaarden” daarvoor.

Dat betekent dat er in een sessie niet op zoek wordt gegaan naar dat wat ‘verkeerd’ is of naar een onderliggend trauma. De intentie is altijd naar de essentie of blauwdruk te gaan, daar waar altijd al heelheid was en is. En dat er vertrouwen is in de eigen wijsheid van het systeem of lichaam om precies dat te ‘doen’ wat nodig is om blokkades, die voorkomen dat die heelheid wordt geleefd, te ontladen of te helen. Dat kan soms heel fysiek-energetisch of emotioneel zijn, zonder dat het (nog) nodig is te weten waar dat over gaat. En soms komt er iets omhoog wat schijnbaar nog wel in het bewustzijn dient te komen en ‘werken’ we daar mee.

Ongeacht welke aard jouw klacht of vraag heeft, zal de sessie dus totaal afgestemd zijn op jou in dit moment.

 

Sessies zijn te boeken in de praktijk in Galder, maar ook als ‘huiskamer’sessie in de buurt van Venray.

Ook is er vaak ruimte om een sessie te ontvangen op de locaties waar scholingen, cursussen en workshops worden gegeven. Of ik kom bij jou thuis langs. Omdat ik veel onderweg ben, is het meestal makkelijk in te plannen en blijven de ‘voorrij’kosten vrij laag.

Vraag naar de mogelijkheden…

 

"Josine en ik hebben elkaar ruim 10 jaar geleden leren kennen. Sindsdien ga ik regelmatig bij haar op bezoek voor een healing sessie. De sessie zijn altijd anders en altijd bijzonder. Het brengt mij wat ik op dat moment nodig heb: ontspanning, ontlading, diepe rust, inzichten etc. Ik heb mensen naar haar doorverwezen omdat ik zo veel vertrouwen in haar heb. Dat ik vertrouwen heb ik haar blijkt uit het feit dat ik mijn babies door haar heb laten behandelen. De oudste was drie maanden en zat onder de eczeem. Binnen een sessie was dit weg en het is niet meer terug gekomen. De tweede had een voorkeurhouding. Ook dit heeft Josine binnen een paar sessies opgelost. Van een jongetje dat vast zat in zijn lichaam, zagen we hem ontspannen en beweeglijker worden. Bij mijn tweeling wees Josine er op dat ik eens moest laten onderzoeken of ze allergisch waren en dat bleek: zowel voor gluten als lactose. Ik ben Josine dankbaar voor wie ze is in mijn leven: helemaal zichzelf, ze geeft en krijgt mijn vertrouwen en rust. Dankjewel Josine, you are magic!"

– Anne-Marie

"Josine heeft zoon Toots behandeld toen hij twee maanden oud was. Toots begon een voorkeurskant bij het liggen te ontwikkelen. Josine maakte op een hele rustige en fijne manier helemaal contact met Toots. Zorgzaam heeft ze hem behandeld en steeds bij mij en bij hem gecheckt, of het goed was om hem aan te raken (en waar). Ik kon meteen merken dat hij helemaal bij haar op z’n gemak was. Heel zorgvuldig en rustig heeft ze hem bewogen en behandeld. Erna was Toots helemaal tevreden. De voorkeurshouding was direct weg en hij voelde ongelooflijk zacht qua energie, zachter dan ooit. Zijn vader voelde dat ook direct bij thuiskomt. Je kon zien dat Toots fijner en soepeler in zijn eigen vel zat. Veel dank voor deze goede start Josine! "

– Hanna