Shamanic Cranio Basics I

Basic I Techniques

Een onderdompeling in de wereld van zachte aanraking en diepe heling! Vier intense dagen van geven, ontvangen, delen, die je  dichterbij  jezelf brengen…

In dit seminar, Shamanic Cranio Healing Basics I, leer je een aantal basis cranio sacraal technieken, waarmee je meteen al volledige (ontspannings)sessie kan geven. En die makkelijk te integreren zijn als je al lichaamswerk doet.

Shamanic Cranio Healing gaat vooral over ‘zijn’ in plaats van ‘doen’ en sessies geven vanuit de zogenoemde ‘Quiet Mind’. Door middel van onder andere meditatie en Shamanic Journeys wordt een begin gemaakt om de helende energieën door je heen te laten ‘werken’.

Tezamen met de technieken ontstaan dan de diep helende fysiek-energetische sessies.

Deze Basics I is vooral veel praktijk, met de nodige theorie. Veel aandacht en intensieve begeleiding door Josine, die haar kennis en ervaring deelt, ondersteund door een assistent.

Voor iedereen toegankelijk!

Dit seminar wordt ook regelmatig in de vorm van een korte retraite gegeven. Dat zijn dan 4 dagen achtereen en soms zelfs als 3-daagse intensive (waarvan 2 dagen dan met les in de avond).
Dat is echt even helemaal ‘weg van de wereld’ en een totale onderdompeling in healing.  Aankomst kan dan meestal op de avond voor de eerste lesdag.  En is all-in met maaltijden en overnachten op de locatie of in de buurt.
 

Zie agenda.

 

 

 

Soft touch, deep healing