Shamanic Cranio Basics I

Basic I Techniques

Een onderdompeling in de wereld van zachte aanraking en diepe heling! Vier intense dagen van geven, ontvangen, delen, die je  dichterbij  jezelf brengen… 

In dit seminar, Shamanic Cranio Healing Basics I, leer je een aantal basis cranio sacraal technieken, waarmee je meteen al volledige (ontspannings)sessie kan geven. En die makkelijk te integreren zijn als je al lichaamswerk doet.  

Shamanic Cranio Healing gaat vooral over ‘zijn’ in plaats van ‘doen’ en sessies geven vanuit de zogenoemde ‘Quiet Mind’. Door middel van onder andere meditatie en Shamanic Journeys wordt een begin gemaakt om de helende energieën door je heen te laten ‘werken’. 

Tezamen met de technieken ontstaan dan de diep helende fysiek-energetische sessies.

Deze Basics I is vooral veel praktijk, met de nodige theorie. Veel aandacht en intensieve begeleiding door Josine, die haar kennis en ervaring deelt, ondersteund door een assistent.

Voor iedereen toegankelijk!

Dit seminar wordt ook regelmatig als 3-daagse intensive gegeven.

 Dat is echt even helemaal ‘weg  van de wereld’ en totaal onderdompelen in 3 dagen healing. Het is een korte retraite met aankomst de avond voor de eerste lesdag. Dan twee lange dagen tot in de avond en alleen de laatste overdag. All-in met maaltijden en overnachting op locatie of in de buurt.  

Zie agenda.

 

 

 

Soft touch, deep healing

X