25may11:00 am5:00 pmOnderdompeling in Innerlijke Ruimte / Immersion in Inner Space

Event Details

Deze dag gaan we ons onderdompelen in en diep verbinden met onszelf. Dat doen we met oefeningen om de principes van Pralaya Yoga te ontdekken en een uitgebreide Shamanic Journey om in de zogenaamde Silent Mind te zakken. Een unieke combinatie!
De principes van Pralaya Yoga ervaren zal een groter begrip brengen over je lijf. Hoe de spieren te balanceren rondom de gewrichten van armen, benen, in je nek en rug, zodat je zelf de tools hebt om blessures te helen én te voorkomen. We gaan diep voelen wat deze soms heel subtiele op yoga gebaseerde oefeningen in je lijf doen.
Je hoeft hiervoor geen yoga te kennen of te willen gaan doen. Doordat de principes in welke vorm van bewegen dan ook toepasbaar zijn is deze workshop een aanrader voor iedereen die dat veilig en bewust wil (leren) doen.
Aan het einde van de middag zul je in diepe ontspanning de rest van je weekend ingaan, door de afsluiting met de Silent Mind drum journey begeleid door Josine.
Dit is een samenwerking van Josine Hesselbach en Laika Buser.
Josine is de eigenaar van HeelSaam en al meer dan 25 jaar actief op het gebied van healing van lijf en geest. Zij en Laika hebben Teacher Training gevolgd in verschillende vormen van yoga en combineren nu hun kennis in deze cursus.
Laika is daarnaast ook actief als coach en Tarotkaartlegger.
We starten om 11u en eindigen om 17u.
Uitwisseling 111 euro pp. inclusief thee, versnaperingen en soep in de pauze. Vanwege de ruimte beperkt plaats voor maximaal 12 deelnemers.
Geef je op via mail
Vragen? Ook via mail of: 06 18706018

Time

(Saturday) 11:00 am - 5:00 pm(GMT+02:00)

Location

Houten Huys

Galderseweg 3, Galder

Related Events

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *