Scholing & Workshops

HeelSaam EssentieSchool biedt scholing op het gebied van Shamanic Cranio Healing. De focus ligt niet op training of opleiden, maar op begeleiding in het      ONT-DEKKEN van de healer die je al bent.

Ont-dekking tot healer gaat over je eigen pad vinden met de talenten, aanleg en gaves die je al hebt. Om je ‘purpose’ te gaan leven en in plaats van te leren ‘hoe iets hoort’, uit te vinden wat bij jou past. Dan kan hetgeen wat in jouw zit op totaal eigen manier tot uiting komen.

Het idee in onze maatschappij is dat we vooral moeten doen om iets te worden. En er hard voor moeten werken en studeren. Maar je bent al iets! Zoals jijzelf uniek bent is dat wat jij komt brengen uniek. Het gaat er om die essentie van wie jij bent in de wereld te brengen.

De EssentieSchool kan een goed begin of voortzetting zijn van deze ontdekkingsreis. Na de eerste 3 basis seminars (voornamelijk Cranio Sacraal Werk) zal een scala aan seminars worden aangeboden, waaruit je kan kiezen. Deze kunnen meer Cranio Werk bevatten, maar b.v ook een combinatie met werken met klanken (boventonen), sjamanisme of yoga-gerelateerd lichaamswerk. Later meer hierover op de website, maar neem gerust contact op als je nu al meer wil weten.

Naast de seminars zijn er regelmatig diverse andere events en workshops. Deze zijn altijd gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, zowel  fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Soms wat meer van het één en soms wat meer van het ander, maar meestal een mix…