Scholing & Workshops

HeelSaam EssentieSchool biedt scholing op het gebied van Shamanic Cranio Healing en is geen op-leiding tot, maar ONT-DEKKING tot healer.

Het idee in onze maatschappij is dat we iets moeten doen om iets te worden. En er vooral hard voor moeten werken en studeren. Maar je bent al iets! Zoals jijzelf uniek bent is dat wat jij komt brengen uniek. Het gaat er om die essentie van wie jij bent in de wereld te brengen.

Ont-dekking tot heler gaat over je eigen pad vinden met de talenten, aanleg en gaves die je al hebt. Om je ‘purpose’ te gaan leven en in plaats van te leren ‘hoe iets hoort’, uit te vinden wat bij jou past. Dan kan hetgeen wat in jouw zit op totaal eigen manier tot uiting komen.

De EssentieSchool kan een goed begin of voortzetting zijn van deze ontdekkingsreis. Na de eerste 3 basis seminars (voornamelijk basis Cranio Sacraal Werk) zal een scala aan seminars worden aangeboden, waaruit je kan kiezen. Deze kunnen meer Cranio Werk bevatten, maar b.v ook werken met klanken (boventonen), sjamanisme of yoga-gerelateerd lichaamswerk. Later meer hierover op de website, maar neem gerust contact op als je nu al meer wil weten.

Daarnaast zijn er regelmatig diverse andere workshops. Deze zijn altijd gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, zowel  fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Soms wat meer van het één en soms wat meer van het ander, maar meestal een mix van…

X