Shamanic Cranio Weekend Retraite

Shamanic Cranio Weekend Retraite

Een weekend retraite van vrijdagavond tot einde middag zondag om voor een paar dagen, net als in de seminars, samen zo makkelijk en diep in die No Mind state te kunnen zakken.
 
Dit is toegankelijk voor iedereen die minstens een basis cranio heeft gedaan bij HeelSaam, maar ook elders.
Om samen opnieuw ‘onder te dompelen’, gericht op je eigen proces en ervaringen delen. Eventueel wat yoga, een ceremonie, een (vuur)ritueel…., én wat oefenen met de cranio.
Maar vooral verbinden en vertoeven met elkaar in die ‘andere’ staat van zijn. Uitwisselen en groeien…, op alle lagen.
 
We beginnen met een cirkel op vrijdagavond,
in de vroege ochtenden doen we samen yoga of misschien maak je liever een wandeling. Na het ontbijt starten we met een shamanic journey of ceremonie en een sharing circle. En in de middag is er dan tijd voor een cranio uitwisseling.
Op zaterdagavond, een beetje afhankelijk van het weer, een (vuur)ritueel buiten of eventueel toch binnen.
 
Praktisch is dat dan arriveren op vrijdagavond rond 19u, 2 overnachtingen met 1x diner op zaterdag en 2x soep bij de lunch. Je neemt dan zelf wat mee voor je ontbijt en voor bij t soepje ’s middags (koelkast en keuken beschikbaar). En natuurlijk is er koffie, thee en versnaperingen tussendoor.
We eindigen rond 17u op zondag.
 
Slapen is boven of beneden in de ruimte. Boven staan in een open ruimte 4 bedden en beneden kunnen een aantal matrassen, maar je kan ook in je eigen tentje slapen (of camper als je die hebt).
 
De uitwisseling voor dit weekend is afhankelijk van of je in je eigen tentje verblijft of in een opgemaakt bed en bedraagt daardoor 275 respectievelijk 285 euro per persoon.
 
Locatie: buitengebied van Eindhoven.
Eerstvolgende data: 

Soft touch, deep healing